Select your Top Menu from wp menus

Scandal la CEC. Platforma DA s-a pornit sa depuna semnaturile insa nu a mai apucat. Nastase : „De ce trebuia sa facem asta in zi de sambata? Pentru a-l pune in legalitate pe Lupu”

In timpul sedintei extraordinare a CEC-ului reprezentantii Partidului Politic Platforma DA au facut scandal. Chiar daca s-au pornit sa depuna astazi semnaturile, au declarat ca ar fi ilegal, si vor astepta ziua potrivita. Andrei Nastase a declarat ca semnaturile colectate de PD au fost inregistrate ilegal, intr-o zi de sambata.

 

 

Andrei Nastase, candidat desemnat PPPDA: “Am anuntat reprezentantii mass-media ca ne vom prezenta astazi la CEC pentru a depune semnaturile. A fost defapt o incercare a CEC, care serveste politicului, sa ne implinga pe noi sa incalcam legea. De ce fac acest lucru? Presedintele CEC ne-a propus sa prezentam astazi, in zi de sambata documentele. De ce trebuia sa facem asta in zi de sambata? Pentru a-l pune in legalitate pe Lupu, care in data de 3 septembrie, intr-o zi care nu era destinata primirii documentelor cu privire la inregistrarea candidatilor la functia de presedinte, a depus semnaturile, si inca si este inregistrat cu numarul 1 in buletinul de vot. Am decis sa nu depunem documentele, chiar daca le avem astazi, tot pachetul de acte il avem, dar ar fi o ilegalitate sa le depunem, intrucat potrivit hotararii CEC primirea documentelor cu privire la inregistrarea grupurilor de initiativa in sustinerea candidatilor la functia de preseinte se va efectua la anumite date. In punctul de doi se refera la primirea documentelor depuse de solicitanti in vederea inregistrarii in calitate de candidati la functia de presedinte se va efectua dupa incheierea activitatii grupului de initiativa si pina la data de 29 septembrie, in zilele de luni pina vineri intre orele 9.00 si 16.00.”

sursa: inprofunzime.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/scandal-la-cec-platforma-da-s-a-pornit-sa-depuna-semnaturile-insa-nu-a-mai-apucat-nastase-de-ce-trebuia-sa-facem-asta-in-zi-de-sambata-pentru-a-l-pune-in-legalitate-pe-lupu/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19