Select your Top Menu from wp menus

SCANDAL in familia regala! Printesa, in bratele unui barbat care nu-i este sot

Si printesele sunt oameni, cu slabiciunile inerente. Doar ca, in cazul lor, totul se afla mult mai repede, deoarece sunt permanent in atentia paparazzilor.

Charlene de Monaco pare sa fi uitat acest lucru si acum se afla in centrul unui urias scandal. Sotia lui Albert II a fost fotografiata in Caraibe, destinzandu-se cam prea mult in compania unui barbat care cu siguranta nu era sotul ei. Printul de Monaco se afla la Soci, iar sud-africanca s-a relaxat pe insula Saint Barthélemy.

Si nu s-a bucurat singura de peisajul exotic, ci impreuna cu un domn ramas neidentificat, cel putin deocamdata. 

Sarutarile patimase 
au lipsit, dar pupicul pe obraz si imbratisarea destul de tandra au fost motive suficiente pentru ca speculatiile sa apara. Mai ales ca mariajul sud-africancei cu Printul Albert II nu a fost lipsit de turbulente.

sursa/foto: antena3.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/scandal-in-familia-regala-printesa-in-bratele-unui-barbat-care-nu-i-este-sot/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19