Select your Top Menu from wp menus

Scandal după golul marcat de Luiz Adriano în Şahtior – Nordsjaelland 5-2. Mircea Lucescu: Îmi pare rău pentru cele întâmplate. VIDEO

Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, marţi seară, după victoria din meciul cu FC Nordsjaelland, scor 5-2, că îi pare rău de cele întâmplate la prima reuşită a lui Luiz Adriano, gol înscris în urma unei acţiuni lipsite de fair-play.

În prima repriză, la scorul de 1-0 pentru Nordsjaelland, arbitrul francez Antony Gautier a oprit meciul pentru că un jucător al gazdelor era accidentat pe teren. Partida s-a reluat cu o minge de arbitru, centralul i-a oferit balonul lui Willian de la Şahtior, care a trimis-o spre portarul echipei Nordsjaelland. Luiz Adriano a interceptat mingea şi a marcat, sub privirile uimite ale danezilor, care nu au reacţionat, relatează Corriere dello Sport. Apoi gazdele au protestat vehement, dar arbitrul a validat golul. La două minute după această fază, Nordsjaelland a înscris pentru 2-1, beneficiind de marcajul lejer al fotbaliştilor lui Mircea Lucescu.
Antrenorul român a povestit că Luiz Adriano i-a spus că a făcut totul din instinct: „Îmi pare rău pentru cele întâmplate la primul gol marcat de Luiz Adriano. Am decis să-i lăsăm pe cei de la Nordsjaelland să înscrie golul de 2-1 şi apoi am reînceput să jucăm fotbal”.

În schimb, tehnicianul formaţiei daneze, Kasper Hjulmand, a criticat atitudinea celor de la Şahtior: „Nu ştiu dacă cei de la Şahtior sunt hoţi, dar unii dintre ei, jucători şi antrenori, sunt lipsiţi de onoare. În lumea mea un astfel de comportament antisportiv precum cel al lui Luiz Adriano se pedepseşte cu cartonaş roşu”.
Formaţia ucraineană Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu şi cu fundaşul Răzvan Raţ integralist, s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor, în urma victoriei, scor 5-2, din deplasare, din partida cu danezii de la FC Nordsjaelland, în etapa a V-a a grupei E a competiţiei.

sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/scandal-dupa-golul-marcat-de-luiz-adriano-in-sahtior-nordsjaelland-5-2-mircea-lucescu-imi-pare-rau-pentru-cele-intamplate-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19