Select your Top Menu from wp menus

Scandal: Au fost creați primii copii modificați genetic

Primii copii modificati genetic au fost creati intr-un laborator din Statele Unite. Informatia a provocat un scandal pe teme etice la nivel mondial, relateaza antena3.ro. 

Cei 30 de copii s-au nascut ca urmare a unor serii de experimente. Pana in prezent, doi copii au fost deja testati si cercetatorii au descoperit gene ce provin de la trei parinti diferiti.

Programul experimental are loc la Institutul de Medicina Reproductiva din New Jersey. Copiii s-au nascut ca urmare a unor experimente realizate pe femei care nu puteau sa conceapa.

Analizele realizate pe doi copii de un an au confirmat ca micutii au mostenit material genetic de la trei persoane diferite, doua femei si un barbat. Copiii vor putea transmite, la randul lor, genele modificate mai departe, urmasilor lor.

Oamenii de stiinta se tem ca aceasta tehnica ar putea fi utilizata pentru a crea o noua rasa de oameni, cu trasaturi si caracteristici fizice si psihice la alegere.

Profesorul Jacques Cohen, citat de Jurnalul de Reproducere Umana, marturiseste ca acesta este „primul experiment de modificare genetica umana, care a dat nastere unor copii sanatosi si normali”.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/scandal-au-fost-creati-primii-copii-modificati-genetic/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19