Categories: AmuzantMonden

Un lichid creat de NASA si savanti americani, poate prelungi viata

Savanţii americani au creat o linie de suplimente alimentare – după cercetări realizate împreună cu experţii de la NASA -, care au capacitatea de a proteja şi de a prelungi viaţa, informează femalefirst.co.uk.Cercetătorii de la NASA şi Johnson Space Centre (JSC) au lucrat împreună pentru a crea formula nutriţională AmeriSciences AS10, despre care afirmă că are capacitatea de a prelungi viaţa, atunci când organismul este supus unor factori de stres, precum radiaţia.AmeriSciences AS10 este un antioxidant puternic în formă lichidă şi cu efect de anti-îmbătrânire, alcătuit exclusiv din ingrediente obţinute din fructe şi legume.Acest produs face parte dintr-o gamă mai largă de suplimente nutriţionale, precum multivitaminele AS 10 Life, obţinute tot în urma colaborării cu NASA şi JSC.

În cadrul unui studiu separat, care a analizat beneficiile asupra sănătăţii celulare, cercetătorii au utilizat tehnologia facială VISIA şi au observat astfel la nivelul pielii o reducere vizibilă a petelor cauzate de vârstă, a vătămărilor tegumentului produse de razele ultraviolete, a petelor de roşeaţă şi a pistruilor, în aproximativ două luni de la începerea administrării noului produs.

AmeriSciences AS10 are o formulă specială cu un grad de disoluţie de 95% – ceea ce înseamnă că 95% din vitaminele, mineralele şi fitonutrimentele din aceste suplimente sunt absorbite de organism, spre deosebire de actualele suplimente din comerţ, care au o rată cuprinsă între 25% şi 50%.

Produsul AmeriSciences AS10 asigură o „plasă de siguranţă” de vitamine şi minerale esenţiale pentru menţinerea sănătăţii optime şi respectă una dintre recomandările guvernului american pentru populaţie – aceea de a mânca cinci porţii de fructe şi legume proaspete în fiecare zi.

Produsul este îmbuteliat într-un ambalaj care seamănă cu o sticlă de vin şi se adresează tuturor acelor persoane care se simt obosite şi epuizate din cauza unui stil de viaţă neechilibrat şi a unor carenţe nutriţionale.

sursa:  gandul.info

 

 

RadioOrhei

Recent Posts

Anul trecut a continuat tendința de descreștere a numărului copiilor născuți la Orhei

În 2023 în raionul Orhei s-au născut cu 120 de copii mai puțin comparativ cu…

3 zile ago

Procuratura Anticorupție a prezentat noi detalii despre scrisoarea din 14 mai

Procuratura Anticorupție (PA) a făcut astăzi mai multe precizări aferent sursei comunicărilor telefonice obținute de…

3 zile ago

Data referendumului, decisă în Parlament pe fondul criticilor opoziției. Când va avea loc și la ce întrebare vor răspunde cetățenii

Referendumul privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană (UE) va fi organizat la toamnă, pe…

3 zile ago

Și fosta primărița din Jora de Mijloc, Marina Tauber ar fi primit cetățenia Rusiei

Agenția de presă INFOTAG scrie că deputata Marina Tauber, ar fi primit cetățenia rusească concomitent…

3 zile ago

Cetățeanul de onoare al Orheiului – Shor, afirmă că a primit cetățenia Rusiei

Ilan Shor, care a fost condamnat definitiv la 15 ani de închisoare într-un dosar legat…

3 zile ago