Select your Top Menu from wp menus

Șase persoane și-au pierdut viața în ultimele 24 de ore la scăldat

Șase persoane și-au pierdut viața în ultimele 24 de ore la scăldat. Cazurile de înec au fost înregistrate în raioanele Străşeni, Soroca, Ştefan Vodă, Edineţ, Căuşeni şi municipiul Chişinău.
Printre cele şase victime, se numără și un băiat de 10 ani din satul Zubreşti, raionul Străşeni, care a plecat la scăldat cu un grup de copii. Băiatul nu era supravegheat de cei maturi, a intrat în apă la adâncime şi și nu s-a mai întors. Celelalte cinci victime ale apelor, au vârstele între 22 şi 52 de ani.
Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţii Excepţionale atenţionează cetăţenii să fie prudenţi când pleacă la scăldat, să evite scufundările în locuri necunoscute, iar pentru cei care nu pot înota, să nu intre în apă la adâncime. O atenţie deosebită trebuie acordată copiilor când merg la bazinele acvatice. Părinţii şi cei care au în grijă minori, să-i supravegheze strict, pentru a evita cazurile excepţionale.

De la începutul sezonului estival, pe teritoriul ţării au fost înregistrate 46 cazuri de înec, dintre care 9 minori.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sase-persoane-si-au-pierdut-viata-in-ultimele-24-de-ore-la-scaldat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19