Select your Top Menu from wp menus

Şase moldoveni au fost arestaţi în Franţa pentru furtul motoarelor de barcă

La operaţia de reţinere a moldovenilor au participat 90 de jandarmi parizieni şi din regiunea La Manche, suspecţii fiind ridcaţi din casele şi apartamentele lor din Paris.
Moldovenii arestaţi cu vârstele între 22 şi 38 de ani, sunt acuzaţi de faptul ca timp de un an au furat mai multe motoare de pe bărci.
Victime ale moldovenilor deveneau persoanele care işi păstrau bărcile pe litoral, în gradinile de lângă case.
Hoţii tăiau cablurile electrice ,demontau motoarele , le duceau la Paris, iar de acolo acestea erau trimise în Republica Moldova.
Moldovenii sunt suspectaţi de furtul a 44 de motoare în perioada noiembrie 2011- octombrie 2012
Potrivit procurilor francezi acnheta în acest caz nu a fost finalizată şi cel mai probabil va fi continuată în Republica Moldova şi Ucraina , tările unde au fost transportate şi revândute motoarele de barcă.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sase-moldoveni-au-fost-arestati-in-franta-pentru-furtul-motoarelor-de-barca/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19