Select your Top Menu from wp menus

Șase mii de euro pentru influențarea unei decizii judecătorești

O funcționară de la Judecătoria Cahul, un fost polițist și un avocat sunt cercetați penal sub bănuiala de trafic de influență, transmite IPN.

Centrul Național Anticorupție menționează într-un comunicat de presă că, potrivit denunțătorului, cei trei, acționând în complicitate, ar fi extorcat și primit șase mii de euro pentru a influența completul de judecători din cadrul Curții de Apel Cahul în vederea luării unei decizii favorabile în privința unui inculpat. Scopul era menținerea pedepsei condiționate.

Marți după-amiază, suspecții au fost reținuți pentru 72 de ore și se află în izolatorul de urmărire penală al CNA. În privința celor trei a fost pornită o cauză penală pentru trafic de influență. Dacă vor fi găsiți vinovați, bănuiții riscă până la șase ani de închisoare sau amendă în mărime de până la 4 000 de unități convenționale, echivalentul sumei de 200 de mii de lei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sase-mii-de-euro-pentru-influentarea-unei-decizii-judecatoresti/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19