Select your Top Menu from wp menus

Şase ani de închisoare va face motociclistul care a omorât anul trecut o fetiţă de 4 ani la Jora de Jos . VEZI SENTINŢA

Judecătoria Orhei a condamnat la 6 ani de închisoare şi tratament de constrângere cu caracter medical forţat tânărului care a accidentat mortal anul trecut o fetiţă de 4 ani în satul Jora de Jos. Acesta a mai fost condamnat să achite în calitate de prejudiciu moral 60 de mii de lei şi aproape 13 mii de lei în calitate de prejudiciu material.
Sentinta a fost pronunţată de Judecătoria Orhei,  după ce procurorii au demonstrat vinovăţia şoferului de comiterea infracţiunii,  săvîrşite în stare de ebrietate, relateză Radio Orhei cu referire la serviciul de presă al Procuraturii Generale.

Accidentul a avut loc în seara zilei de sâmbata , 8 octombrie 2011 din cauza faptului ca motociclistul nu a putut stapani motocicleta de model MT-10. Tânărul, în varsta de 24 de ani a urcat pe motocicleta, dupa ce consumase bauturi alcoolice. Mai mult, acesta nici nu dispunea de permis de conducere

  • DSC_0042
  • DSC_0052
  • DSC_0046
  • DSC_0047

Motociclistul a intrat pe trotuar, unde se aflau doua fetite si le-a tamponat pe ambele Fetita in varsta de 4 ani a decedat pe loc, iar sora ei – in varsta de 8 ani, a fost transportata la spitalul din Orhei cu diverse leziuni corporale.

Dosar-38-1-89-11012012-5