Select your Top Menu from wp menus

Sârbu pleacă din PCRM. Tkaciuk spune unde anume

Deputatul PCRM, juristul Sergiu Sârbu, a anunţat că părăseşte PCRM şi fracţiunea acestuia în Parlament. Declaraţia a fost făcută publică astăzi, 12 decembrie, în cadrul unui briefing de presă, informeaza moldova.org.

Potrivit lui Sârbu, în partid nu mai există dorinţă de reformare, devenind un partid care se radicalizează. „PCRM nu a putut să valorifice statutul de opoziţie. (..) Au fost şi greşeli. Nu mai înțelegem ce facem și câți suntem”, a spus juristul la conferinţă.

Deocamdată însă fostul comunist nu a anunţat despre viitorul lui politic.  El însă a ţinut să precizeze că dacă va adera la vreun proiect politic, „cu siguranță va fi unul de stânga”. Acum politicialul s-a declarat deputat independent.

Deputatul comunist Mark Tkaciuk  a catalogat  plecarea lui Sergiu Sârbu drept o nouă achiziţie a lui Vlad Plahotniuc, informeaza aceeasi sursa. Despre aceasta comunistul a scris pe pagina lui de facebook, imediat după anunţul fostului jurist al PCRM.

Moldova.ORG aminteşte că timp de un an PCRM a fost părăsit de 7 deputaţi. Primul din PCRM a ieşit deputatul Igor Dodon, însoţit de Zinaida Greceanîi şi Veronica Abramciuc, în noiembrie anul trecut. Ulterior, Vadim Mişin, Oleg Babenco şi Tatiana Botnariuc au părăsit fracţiunea în iunie, curent, iar deputatul Ion Ceban a anunţat plecarea la sfârşitul lunii septembrie.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sarbu-pleaca-din-pcrm-tkaciuk-spune-unde-anume/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19