Select your Top Menu from wp menus

Sărbătoare în Focşani, România, cu participarea unei delegaţii de la Orhei

O delegatie din Orhei  se afla in orasul Focsani Romania, care isi sarbatoreste 150 de ani de la Unirea administrativa .

Vizita a inceput astazi si va dura 3 zile, pana pe 8 iulie inclusiv. Din delegatia orasului Orhei fac parte 4 persoane, in  frunte cu primarul Vitalie Colun.

Componenta delegatiei orheiene a fost aprobata la sedinta  extraordinara a Consiliului orasenesc Orhei din luna iunie. La fel, ca si componenta delegatiei din 7 persoane  care de curand s-au aflat timp de 4 zile la  Piatra Neamt, unde au sarbatorit zilele acestui  oras infratit cu Orheiul.

Primarul Vitalie Colun le-a declarat consilierilor ca vizita la Focsani va servi, totodata, drept prilej  de infratire si cu acest  oras din Romania.

Manifestarile dedicate Zilelor Focsaniului debuteaza astazi.  Ziare com scrie ca petrecerile sarbatoresti vor tine   pana saptamana viitoare.

Focșani este reședința și cel mai mare oraș al județului Vrancea,  România si are  in jur de  105.000 de locuitori.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sarbatoare-in-focsani-romania-cu-participarea-unei-delegatii-de-la-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19