Select your Top Menu from wp menus

Şapte moldoveni se aflau pe „Titanicul“ italian.Toti sunt bine

Şapte cetăţeni moldoveni, printre care şi o minoră de 14 ani, se aflau la bordul navei de croazieră Costa Concordia, care a naufragiat pe un banc de nisip în apropiere de insula italiana Giglio, Toscana. Potrivit MAEIE niciunul dintre ei nu a avut de suferit.

Şase dintre moldoveni erau înregistraţi ca pasageri, iar o femeie figura ca membru al echipajului. Trei dintre cetăţenii moldoveni, printre care şi minora, au revenit cu suportul autorităţilor italiene în Portugalia unde locuiesc temporar, iar o altă pasageră s-a întors duminică, 15 ianuarie, cu avionul în Moldova, de asemenea, beneficiind de asistenţa părţii italiene.

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene informează că Ambasada Republicii Moldova în Italia si Consulatul General al RM la Bologna, de comun cu autorităţile italiene, vor întreprinde toate acţiunile necesare în caz că ceilalţi trei moldoveni vor solicita asistenţă. Totodată, misiunile diplomatice monitorizează cu atenţie acest incident şi verifică în continuare listele victimelor pentru a stabili dacă nu sunt şi alţi cetăţeni ai Republicii Moldova afectaţi de naufragiul navei italiene.

sursa: adevarul.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sapte-moldoveni-si-o-minora-se-aflau-%e2%80%9etitanicul-italian-toti-sunt-bine/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19