Select your Top Menu from wp menus

Săptămâna trecută salvatorii din Orhei au scos o ambulanță blocată în glod și au avut mai multe intervenții

Photo Credit To foto simbol

Săptămâna trecută a fost una destul de solicitanță pentru pompierii și salvatorii din cele patru subdiviziuni ale ale Direcției Situații Excepționale mun. Orhei.

         Potrivit unui comunicat al DSE Orhei, perioada menționată a început cu două mari incendii: unul la Ciocîlteni, Orhei unde flăcările au cuprins o casă de locuit și altul la un depozit de material de construcție, ambele din Orhei . În aceeași zi la 22 februarie pompierii din Orhei au intervenit la lichidarea incendiului la un coș de fum dintr-o gospodărie din s. Clișova.

        La 23 februarie în s. Bușeuca, r-l Rezina, a izbucnit un incendiu într-o casă de locuit. Victime nu sunt inregistrate.

        În amiaza zilei de 24 februarie a fost solicitată intervenția salvatorilor la tractarea unei autospeciale SAMU, care a ramas blocată în noroi, în s. Inculeț, r-l Orhei. În același timp pompierii din Telenești au intervenit la lichidarea focului la coșul de fum dintr-o vagonietă de pe strada Daciei.

        La 25 februarie salvatorii din Orhei au fost solicitați pentru a salva o pisică, intervenția de salvare a avut loc pe str. Eminescu. Pe strada 1 Mai din Orhei a fost salvat un câine. La Telenești pompierii au lichidat un incendiu la casa de locuit din Chițcanii Noi.

        Pe 26 februarie la Pohorniceni, Orhei, în urma căderii unui fir de tensiune inaltă, s-a aprins vegetația, iar pompierii au intervenit pentru a lichida focul. În aceeiași zi pompierii au lichidat cinsecințele unui accident produs în s. Ivancea, r-l Orhei și au lichidat incendiul la un automobil de model Nissan Primiera, care s-a aprins în s. Peresecina, r-l Orhei.

DSE mun. Orhei reiterează că printr-un comportament preventiv, va salvati viata și bunurile.

Dacă sunteți victeme sau martori a unor situații de risc apelați numărul unic de urgență 112