Select your Top Menu from wp menus

Săptămâna curentă va fi caracterizată de vreme variabilă, cu precipitaţii

 Începutul săptămânii curente a fost determinat de vreme relativ generoasă, periodic însorită, însă meteorologii anunță că se va răci brusc la mijlocul perioadei, transmite MOLDPRES.

Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, de miercuri până vineri, noaptea se vor înregistra valori de la minus 3 la minus 6 grade, iar ziua maximele termice vor fi cuprinse miercuri și joi între 0 și 3 grade Celsius.

De asemenea, în perioada de referinţă, se aşteaptă ninsori, ploi şi lapoviţă, care vor cădea în funcţie de regiune şi zona climaterică.

Sâmbătă şi duminică, când este sărbătorit Anul Nou pe stil vechi, temperaturile diurne vor ajunge până la 7 grade cu plus, ziua, iar noaptea, până la 2 grade de ger.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/saptamana-curenta-va-fi-caracterizata-de-vreme-variabila-cu-precipitatii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19