Select your Top Menu from wp menus

Saptamana a inceput cu inca un accident de circulatie si 2 victime

Sirul  evenimentelor rutiere  nefaste, soldate  cu victime,   a  continuat  in raionul Orhei si la inceputul saptamanii curente. La Biesti 2 persoane au  avut de suferit intrun  accident  de circulatie care a avut loc luni, 10 octombrie. Cei 2 – o fetita de 10 ani si un tanar in  varsta de 25 de ani au ajuns la spital.

Potrivit politiei rutiere, in dimineata zilei de  luni, in satul Biesti un automobil de model  BMW a intrat intrun obstacol, dupa ce conducatorul auto a scapat vehiculul de sub control. Accidentul a avut loc la o curba, unde  tanarul  sofer de 25 de ani nu s-a  incadrat  pe carosabil din cauza pierderii controlului volanului. In salonul automobilului tamponat se mai afla o fetita de `10 ani care ca si soferul s-a ales cu leziuni corporale.

Amintim ca la sfarsitul saptamanii trecute,  la Jora de Jos,   o fetita de  4 ani   a  fost strivita  mortal  de un motociclist aflat in stare de ebrietate , iar sora mai mare a acesteia, in varsta de 8 ani,  a  fost internata la spital.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/saptamana-a-inceput-cu-inca-un-accident-de-circulatie-si-2-victime/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19