Select your Top Menu from wp menus

Sandy: Bilanţul victimelor creşte la 110 morţi, aproximativ 7 milioane de persoane private de curent electric

Numărul persoanelor care şi-au pierdut viaţa în urma trecerii uraganului Sandy pe coasta de est a SUA şi Canadei şi în zona Caraibelor a crescut la 110 morţi, transmite miercuri Reuters, citat de AGERPRES.

În Statele Unite au rămas fără curent electric aproximativ 7 milioane de persoane. În Canada, furtuna a doborât copaci, paralizând aproape complet transportul în comun la Toronto.

Circa 250.000 de persoane se află de mai bine de 24 de ore fără curent electric şi căldură la Washington şi în regiune.

Situaţia cea mai gravă se înregistrează la Baltimore, unde compania locală de gaze şi electricitate a cerut ajutor omoloagelor din statele vecine. Peste 7.500 de persoane sunt angrenate la ora actuală în eliminarea consecinţelor uraganului Sandy pe coasta de est a SUA.

În Virginia, compania electrică locală a apelat la foştii săi angajaţi pensionari pentru a remedia situaţia.

Continuă să sufere de pe urma consecinţelor uraganului şi metropola New York, unde multe zone au fost inundate şi au rămas fără curent electric; nu funcţionează metroul, iar transportul urban de suprafaţă a fost doar parţial restabilit.

sursa: agerpres.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sandy-bilantul-victimelor-creste-la-110-morti-aproximativ-7-milioane-de-persoane-private-de-curent-electric/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19