Select your Top Menu from wp menus

„Samurai” arestat in sudul R.Moldova. Inca unul de-al lui „Machena”

La 24 august în Comrat a fost arestat Serghei Mihailov, cunoscut cu porecla „Samurai”, exponent al organizaţiei criminale. Arestarea s-a făcut în urma unui filaj îndelungat de către colaboratorii Direcţiei de Combatere a Crimei Organizate, anunta MAI.

Serghei Mihailov era responsabil de racolarea tinerilor în organizaţia criminală, de acumularea mijloacelor financiare în fondul organizaţiei, inclusiv prin estorcarea acestora de la agenţii economici, de furnizarea substanţelor narcotice pentru membrii organizaţiei aflaţi în penitenciare, de reprezentarea organizaţiei „Machena” în reglările de conturi cu alţi infractori.

În urma percheziţiei efectuate asupra lui şi la domiciliul lui Serghei Mihailov a fost găsit un pistol Para Ordnance şi muniţie, păstrate ilegal, precum şi heroină în proporţii mari.

Drept urmare a acţiunilor efectuate, a fost pornită o cauză penală, iar bănuitul Mihailov Serghei a fost reţinut pentru 72 ore.

Vladimir Moscalciuc, conducătorul organizaţiei criminale „Machena” a fost arestat şi condamnat în 2010 împreună cu mai mulţi acoliţi ai săi.

Zece zile mai devreme , la 14 august 2012 alţi doi interlopi, membri ai organizaţiei „Patron” – Constantin Varzari, alias „Partos” și Boris Olan, cunoscut ca „Borea oaie” au fost încătuşaţi de poliţie.Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/samurai-arestat-in-sudul-r-moldova-inca-unul-de-al-lui-machena/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19