Select your Top Menu from wp menus

Salvatorii efectuează razii de prevenţie a tragediilor pe apă

Pe parcursul zilelor de odihnă,  angajaţii Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale efectuează  razii la plajele bazinelor acvatice din ţară, pentru a preîntîmpina cazurile de înec în rîndul populaţiei, anunta DSE.

Cel puţin 150 de angajaţi vor verifica locurile de agrement în preajma bazinelor acvatice. Cei care se odihnesc vor avea parte de sfaturi utile, iar persoanele care se aventurează să se scalde în locuri neamenajate şi neautorizate, vor fi atenţionate.

Raziile vor culmina cu verificări nocturne ale celor mai căutate locuri de odihnă în prejma bazinelor de  la Vadu lui Vodă şi Ghidighici (Vatra). Aici salvatorii au misiunea de a interzice scăldatul nocturn şi mersul pe apă a bărcilor cu motoare, după lăsarea întunericului.

Conform informaţiei operative, de la începutul sezonului estival, 120 de persoane dintre care 15 minori şi-au pierdut viaţa în bazinele acvatice din ţară.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/salvatorii-efectueaza-razii-de-preventie-a-tragediilor-pe-apa/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19