Select your Top Menu from wp menus

Salvatorii din Orhei: până în amiaza zilei, 5 misiuni de descarcerare din nămeţi

Primele semnale la care au reactionat colaboratorii Direciei Situatii Exceptionale Orhei au venit de pe drumurile din preajma satelor Susleni, Paharniceni, Piatra. In jurul orei 12,  echipe de salvatori au plecat cu doua autospeciale ZIL -131 spre alte doua sate din raionul Orhei – Podgoreni si Zorile, a declarat sef sectie la DSE Orhei, Viorel Patras.

Soferii care au pornit la drum din Orhei spre Rezina,  au facut  cale-intoarsa de la cel mai inalt si introienit loc de pe traseu , din preajma satului Podgoreni. Circulatia transportului  de calatori pe aceasta directie, unde inaltimea zapezii atinge 1,5 m,  a fost  sistata. Drumarii nu ispravesc sa inlature sulurile de zapada , desi din partea Rezinei lucreaza doua  unitati tehnice specializate, iar din partea Orheiului – una.

In legatura cu situatia meteorologica foarte complicata – viscol si caderi necontenite de zapada, DSE Orhei ii atentioneaza pe conducatorii  auto sa se abtina de la deplasari fara necesitate extrema, mai ales pe traseul Orhei-Rezina.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/salvatorii-din-orhei-pana-in-amiaza-zilei-5-misiuni-de-descarcerare-din-nameti/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19