Select your Top Menu from wp menus

Salvatorii au zădărnicit săritura mortală a unui bărbat

O tragedie  putea sa se produca  sambata într-un bloc cu 5 etaje, situat pe strada Salcâmilor 22/3 din Chisinau, daca nu ar fi intervenit angajaţii Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale, dupa cum mentioneaza un comunicat de presa al institutiei.

Salvatorii au fost alertati  pentru a interveni la salvarea unui bărbat de 62 de ani care ameninţa să se sinucidă. Din fericire,  barbatul  nu a reuşit să-şi  ducă la capăt  intentia : salvatorii  au reuşit să instaleze perna cu aer în perimetrul balconului şi au deblocat uşa apartamentului.

O altă intervenţie a salvatorilor, de deblocare, a fost solicitată pe strada Lev Kaczynski 6/2. De această dată, într- un apartament, se afla un copil de doi ani, care a fost lăsat fără părinţi pentru o perioadă scurtă. La întoarcere, părinţii micuţului nu au reuşit să deschidă uşa de la intrare, fiind necesară intervenţia salvatorilor. Uşa a fost deblocată cu succes, părinţii găsindu-şi copilul nevătămat.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/salvatorii-au-zadarnicit-o-saritura-mortala-a-unui-barbat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19