Select your Top Menu from wp menus

Salvatorii au intervenit în urma ploilor abundente

Salvatorii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit astăzi pentru a înlătura consecințele ploilor abundente, transmite MOLDPRES.

Potrivit IGSU, în urma precipitațiilor abundente din dimineața zilei de 5 iulie, a fost necesară intervenția în mai multe localității din raioanele Ialoveni, Anenii Noi, Hâncești și municipiul Chișinău, unde ploaia a provocat diverse prejudicii.

Astfel, pompierii au intervenit la pomparea apei dintr-un subsol al unui bloc de locuit din orașul Durlești.

De ajutorul salvatorilor a fost nevoie și în orașul Codru, unde salvatorii au lucrat pentru evacuarea apei din subsolurile a trei blocuri.

În Chișinău, angajații IGSU au pompat apa din subsolurile a două blocuri locative de pe str. Zelinski și Calea Ieșilor. Pompierii au fost solicitați de urgență și pe str. Varnița, unde un camion pentru transportarea laptelui a rămas blocat.

Angajații IGSU au intervenit și în mai multe localități din raioanele țării. Lucrări la pomparea apei din subsoluri și beciuri au fost efectuate în satul Horești din r-nul Ialoveni, dar și Grătiești, municipiul Chișinău.

Comisiile pentru Situații Excepționale urmează să estimeze prejudiciile înregistrate în urma precipitațiilor abundente.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/salvatorii-au-intervenit-in-urma-ploilor-abundente/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19