Select your Top Menu from wp menus

4 saloane de jocuri de noroc au prejudiciat statul cu peste 300.000 lei. VIDEO

In activitatea a patru saloane de jocuri de noroc din municipiul Chișinău au fost depistate nereguli care au prejudiciat  bugetul de stat cu peste 300 mii de lei, informeaza Departamentul Poliție al  MAI.
Angajații Direcției Investigare a Fraudelor au depistat că antreprenorii activau în lipsa licenței pentru desfășurarea activității, dar și în lipsa unei autorizației de funcționare și a celei sanitare.

Mai mult, polițiștii nu au găsit nici aparate de casă și control, vreun registru de evidență contabilă și de tranzacții cu clienții. Nu au fost găsite nici certificate de conformitate pentru aparatele de joc.
De asemenea, în cadrul controlului de specialitate, forțele de ordine au ridicat 42 de aparate de joc, în valoare de peste 420 mii de lei, care funcționau fără acte de proveniență legală.

Cercetările polițienești au stabilit că, prin activitatea frauduloasă a celor 4 saloane, întreprinderea a prejudiciat bugetul de stat cu peste 300 mii de lei.
Actualmente, cazul este cercetat în vederea atragerii la răspundere a antreprenorilor.

Centrul de presă al DP, MAI


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/saloane-de-jocuri-de-noroc-au-prejudiciat-statul-cu-peste-300-000-lei-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19