Select your Top Menu from wp menus

Salariile asistenților sociali comunitari și asistenților parentali vor crește

Clasele de salarizare pentru asistenții sociali comunitari și asistenții parentali profesioniști cu studii profesional tehnice vor creste. Comisia parlamentară protecție socială, sănătate și familie a aprobat astăzi raportul unui proiect de lege în acest sens, comunică MOLDPRES.

Totodată, se propune majorarea claselor de salarizare și pentru alte categorii de salariați. Impactul legii va fi de 35,9 milioane de lei (circa 1 mln 855 000 de euro) anual.

Concomitent, în contextul acordării Republicii Moldova a statutului de țară candidat pentru aderare la Uniunea Europeană, se propune stabilirea unui spor suplimentar la salariu pentru realizarea sarcinilor prioritare. Sporul, în mărime de până la 75% din salariul de bază, vine să stimuleze financiar personalul nemijlocit implicat în realizarea sarcinilor de aderare a Moldovei la UE.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/salariile-asistentilor-sociali-comunitari-si-asistentilor-parentali-vor-creste/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19