Select your Top Menu from wp menus

SA „Energocom” a obținut o licență pentru furnizarea gazelor naturale la tarife nereglementate

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a eliberat o licență pentru furnizarea gazelor naturale la tarife nereglementate pentru SA „Energocom”.

Declarația depusă de SA „Energocom”, prin care se solicita eliberarea licenței pentru furnizarea gazelor naturale la tarife nereglementate, a fost examinată de către membrii Consiliului de administrație al ANRE în ședința din 1 iulie 2014. Drept urmare a discuţiilor purtate în cadrul şedinţei, precum şi a faptului conformării solicitantului la condiţiile de eliberare a licenţei, stabilite prin Legea cu privire la gazele naturale, Consiliul de administrație al ANRE a aprobat decizia de eliberare a licenţei solicitate prin vot unanim.

Titularul de licenţă, SA „Energocom”, intenţionează să importe gaze naturale din România, odată cu punerea în funcţiune în luna august 2014 a gazoductului Iaşi-Ungheni, şi furnizarea acestora la tarife nereglementate pe teritoriul Republicii Moldova.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/sa-energocom-a-obtnut-o-licenta-pentru-furnizarea-gazelor-naturale-la-tarife-nereglementate/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19