Select your Top Menu from wp menus

S-au împuţinat// Unul din cei trei vicepreşedinţi ai raionului Orhei a demisionat

 Vicepreședintele raionului Orhei, responsabil de investiţii, economie şi construcţii, Sergiu Miron, a demisionat. Demisia demnitarului a fost aprobată astăzi, la ședința  extraordinară a Consiliului Raional Orhei.
În lipsa lui Miron, consilierii s-au lansat în dezbateri pe acest subiect. Comunistul Oleg Vasilcan a spus că ar fi fost bine de audiat un rapot de activitate al demisionarului, iar democratul Ion Frunze a amintit că şi înainte unii consilieri au solicitat că să fie audiate rapoartele tuturor vicepreședinților.

Liberalul Sergiu Miron a deţinut funcţia de vicepreşedinte al raionului Orhei după ce, în rezutatul alegerilor locale din 2015, a fost constituită alianța de guvernare PD-PL-PPEM.
La conducerea raionului se menţine un alt reprezentant al Partidului Liberal, Dorin Zghibarță, iar cea de-a treia funcţie de vicepreşedinte este ocupată de reprezentantul PPEM, Ilie Rabii.

De notat că atât în precedenta legislatură, cât şi în cea actuală, s-au făcut auzite opinii ale unor consilieri că raionul Orhei nu are nevoie de tocmai trei vicepreşedinţi.
Acum câţiva ani, existau doar două funcţii de vicepreşedinte, iar cea de-a treia a apărut după alegerile din 2011 şi formarea alianței de guvernare a raionului PLDM-PCRM-PSD. Atunci, fiecărei componente a alianţei i-a revenit câte o unitate de vicepreşedinte.
 În anul 2013, după crearea unei noi alianţe, constituită de către PLDM şi PD, numărul vicepreşedinţilor nu s-a schimbat, democraţilor revenindu-le două din cele trei fotolii.  


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/s-au-imputinat-unul-din-cei-trei-vicepresedinti-ai-raionului-orhei-a-demisionat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19