Select your Top Menu from wp menus

S-au găsit CUTIILE NEGRE ale epavei zborului MH370. UNDE se află localizate VIDEO

O navă australiană care participă la căutarea în Oceanul Indian a epavei zborului MH370 a detectat două noi semnale „compatibile” cu cele emise de cutii negre de avion, a anunţat miercuri conducătorul operaţiunilor.

Nava „Ocean Shield a putut să capteze semnale în două rânduri, ieri (marţi) după-amiază şi mai târziu, seara”, a anunţat Angus Houston, la Perth (vestul Australiei), de unde sunt organizate operaţiunile internaţionale de căutare.

Aceste noi detectări, după cele din zilele trecute, în aceeaşi zonă, sunt „compatibile” cu semnalele emise de cutii negre de avion, a adăugat el.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/s-au-gasit-cutiile-negre-ale-epavei-zborului-mh370-unde-se-afla-localizate-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19