Select your Top Menu from wp menus

S-a suparat pe judecatori dupa ce a primit o pedeapsa mai mica

Barbatul din Australia, care cultivase una din cele mai mari culturi de canabis din tara, pentru a strange banii necesari organizarii unor proteste impotriva avorturilor, le-a declarat judecatorilor ca nu regreta nimic din ce a facut.
Michael Bennett Gardner, in varsta de 58 de ani, a marturisit in fata Curtii Supreme din Brisbane ca si-ar fi dorit sa cultive si mai mult canabis, inainte sa fie prins de politisti, la jumatea anului 2008.
Cand a fost capturat de autoritati, Gardner a inceput sa le ceara insistent judecatorilor sa il condamne la 20 de ani de inchisoare, pedeapsa maxima pentru fapta de care era acuzat, deoarece considera ca infractiunea sa intruneste toate conditiile pentru acest lucru.
Cu toate acestea, magistratul Roslyn Atkinson a decis ca sentinta acestuia sa fie de doar 13 ani.
In momentul in care a aflat hotararea judecatorului, Gardner s-a infuriat si l-a numit pe acesta „tiran”.
Inculpatul a sustinut initial ca dorea sa stranga bani pentru a organiza proteste impotriva avorturilor, deoarece este singura persoana care isi aminteste cum s-a simtit in pantecele mamei.
Michael Gardner va trebui sa ispaseasca minim zece ani de inchisoare, pentru a putea fi eliberat conditionat.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/s-a-suparat-pe-judecatori-dupa-ce-a-primit-o-pedeapsa-mai-mica-decat-ceruse/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19