Select your Top Menu from wp menus

S.A. Metalferos are un nou director general

S.A. Metalferos a anunţat rezultatul concursului pentru ocuparea funcţiei de director general al întreprinderii. Conform unui comunicat, această funcţiei va fi deţinută de Ion Cujba, acesta acumulând cel mai mare punctaj. Conform CV-ului său, Ion Cujba a lucrat în ultimii ani (2012-2019) în domeniul privat, în România şi Polonia, în domeniul de consultanţă în management şi afaceri.

Din 1996 până în 2011, Ion Cujba a lucrat Ministerul afacerilor Interne al Republicii Moldova, pornind e la inspector criminalist şi ajungând, în 2008 şef al comisariatului de poliţie a raionului Nisporeni, apoi şef al şef al Comisariatului de poliţie în transporturi – raionul Ungheni.

Metalferos a fost condus timp de cinci ani de milionarul Alexei Ţimbrovski, care încasa un salariu anual de aproximativ un milion de lei, fiind unul dintre cei mai bine plătiţi manageri ai unei companii cu capital majoritar de stat. Acţionarul majoritar al companiei Metalferos este Guvernul, care deţine 78%.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/s-a-metalferos-are-un-nou-director-general/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19