Select your Top Menu from wp menus

S-a dat start sesiunii de BAC 2017. Ce examene și când au de susținut candidații

Astăzi a avut loc primul examen de bacaluareat din sesiunea 2017, susținut de alolingvi la limba și literatura română

Cea de a doua probă de examen va avea loc luni, 5 iunie, la marți, 6 iunie, la limba de instruire, iar vineri, 9 iunie, se va desfășura examenul la limba străină.

La data de 13 iunie va avea loc examenul la disciplina de profil, unde candidații de la profilul real vor susține proba la matematică, cei de la profilul umanist – la istoria românilor și universală. Totodată, candidații de la instituțiile de învățământ cu profil arte sau sport vor susține proba de examen la disciplina de profil respectivă.

Examenul la disciplina la solicitare (geografie, fizică, chimie, biologie, matematică, istoria românilor și universală, informatică) se va desfășura pe data de 16 iunie.

Ultimul examen din sesiunea de BAC 2017 va avea loc pe data de 20 iunie. În această zi elevii de etnie bulgară, găgăuză și ucraineană vor susține proba la limba maternă.

In raionul Orhei au fost deschise două centre de bacaluareat – la LT „I.L.Caragiale” si „L.T. Onisifor Ghibu”.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/s-a-dat-start-sesiunii-de-bac-2017-ce-si-cand-au-de-sustinut-candidatii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19