Select your Top Menu from wp menus

S-a dat start creării Coaliţiilor Pro-europene: Astăzi la Orhei, mâine – la Ialoveni FOTO

Astazi, la Orhei a fost semnat Acordul de constituire a Coalitiei  pro-erupoene in incadrul Consiliului raional Orhei.  Dupa cum a fost anuntat, 20 de consilieri din PLDM si PD si-au pus semnaturile sub acestt Acord. La eveniment au participat si liderii celor doua partide, Vlad Filat si Marian Lupu.

Semnarea Acordului a fost anuntata pentru ora 11, dar a inceput cu aproximativ 30 de minute intarziere. Cativa jurnalisti locali, dar mult mai multi reprezentanti  ai posturilor TV din capitala s-au aflat  in sala de sedinte a Primariei Orhei, pentru a reflecta acest eveniment.

Primii si-au pus semnaturile sub Acord preşedintii organizatiilor teritoriale ale PLDM si PD, Petru Ştirbate si Ion Stratulat. Au urmat consilierii raionali din ambele fractiuni. Ceremonia s-a incheiat cu declaratiile lui Vlad Filat si Marian Lupu. Potrivit lui Vlad Flat, un  astfel de Acord va fi incheiat maine si la Ialoveni.

In scurtele luari de cuvant  din cadrul acestui eveniment a  fost mentionat faptul ca semnarea Acordului are loc la initiativa consilierilor raionali.

  • semnare acord pldm-pd (3)
  • semnare acord pldm-pd (8)
  • semnare acord pldm-pd (9)

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/s-a-dat-start-crearii-consiliilor-pro-europene-astazi-la-orhei-maine-la-ialoveni-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19