Select your Top Menu from wp menus

Ruşii vor monitoriza din cosmos producerea de alcool

Autorităţile din Federaţia Rusă vor să monitorizeze din cosmos, cu ajutorul sateliţilor,  producerea şi circulaţia spirtului şi a băuturilor spirtoase, scrie publicaţia „Izvestia”.

Serviciul federal rus Rosalkogoliregulirovanie a explicat că monitorizarea cosmică are drept scop identificarea cazurilor de producere ilegală de spirt şi de băuturi spirtoase, în special, la întreprinderile cărora le-a fost retrasă licenţa. În anul trecut în Rusia s-a redus numărul producătorilor oficiali de spirt, cu toate acestea o bună parte din aceştia au continuat să lucreze fără licenţă.
Serviciul federal rus a reuşit în anul trecut cu ajutorul imaginilor de satelit să identifice o parte din ilegalităţile producătorilor, de aceea s-a luat decizia de a extinde monitorizarea cosmică.

Pentru acest scop se va  aplica metoda de determinare a semnelor de  activitate industrială, bazat pe imagini de mare rezoluţie oferite de sateliţi. De asemenea, se presupune fotografierea obiectivelor industriale în spectrul infraroşu.

Pentru elaborarea acestei metode autoritatea federală este gata să plătească 4, 4 milioane de ruble. Două companii ruseşti au declarat că sunt gata să se ocupe de implementarea acestui proiect.

sursa: arena.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/rusii-vor-monitoriza-din-cosmos-producerea-de-alcool/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19