Select your Top Menu from wp menus

Ruşii ţin cu guvernul USL de la Bucureşti?Postează şi ştiri care il pun într-o lumina nefavorabilă pe preşedintele suspendat.

După ce a publicat în ultimele zile mai multe ştiri în care Traian Băsescu aparea intr-o lumină nefavorabiă,
site-ul radioului oficial de stat rus Vocea Rusiei scrie duminica, intr-un articol dedicat referendumului, ca – potrivit unor „surse”, „Liderii PDL au organizat un briefing cu jurnalistii straini care reprezinta presa europeana si americana cu simpatii pro-Basescu in vederea coordonarii atacului informational impotriva referendumului”.

„Se pare ca strategia lui Traian Basescu este sa convinga opinia publica din Vest ca referendumul a fost fraudat. Presedintele suspendat spera sa se intoarca la Cotroceni contrar vointei electoratului”, mai arata versiunea in limba romana a site-ului Vocea Rusiei.

Vocea Rusiei scrie si despre deschiderea Vilei Dante pentru public chiar in ziua referendumului, comentind ca „Guvernul a organizat <> la Vila Dante pentru a oferi alegatorilor posibilitatea sa vada cu ochii proprii luxul prezidential pentru care guvernul Boc a cheltuit milioane de euro din banii contribuabililor”.
sursa: hotnews.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/rusii-tin-cu-guvernul-usl-de-la-bucuresti-posteaza-si-stiri-care-il-pun-intr-o-lumina-nefavorabila-pe-presedintele-suspendat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19