Select your Top Menu from wp menus

69 cenţi- preţul unui kilowatt-oră pentru electricitatea de la Cuciurgan

Centrala de la Cuciurgan, controlată de INTER RAO EES, a semnat contractul de livrare a energiei electrice către Republica Moldova. Potrivit noului acord, Republica Moldova va plăti 69 cenţi pentru un kilowatt-oră, ceea ce este cu 13,2% mai mult decât anterior.
Potrivit Ria Novosti, contractul semnat prevede livrarea către Moldova a 3,3 miliarde kilowați-oră pe parcursul unui an.

Moldova mai are de negociat un contract de aprovizionare a energiei electrice cu Ucraina, care, la fel, cerea o majorare a tarifului cu 20%.

Centrala de la Cuciurgan a trecut la balanța INTER RAO EES  în anul 2005.


sursa: trm.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/rusii-ne-vor-da-energie-electrica-dar-mai-scumpa-cu-132/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19