Select your Top Menu from wp menus

Rusia vrea să introducă taxe vamale la importul de produse din Republica Moldova

Ministerul rus al Dezvoltării Economice a elaborat o propunere cu privire la anularea taxei vamale zero la importul de produse din Republica Moldova. Este vorba despre vin, carne, fructe și cereale.

Taxele vor fi introduse în mod unilateral în cadrul MFN (națiunii celei mai favorizate). Rusia a avertizat Republica Moldova că ar putea introduce regimul MFN în urma semnării de către autoritățile de la Chișinău a Acordului de Asociere cu UE. Regimul MFN prevede stabilirea unui tarif mediu pentru livrările de mărfuri de aproximativ 7,8%.

Adevărul scrie că la sfârşitul lunii iunie, partenerii Rusiei în Uniunea Vamală – Kazahstan şi Belarus – nu au sprijinit intenţia de a introduce taxe de import pentru bunurile din Ucraina. Potrivit Interfax acelaşi lucru s-a întâmplat şi în cazul Moldovei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/rusia-vrea-sa-introduca-taxe-vamale-la-importul-de-produse-din-republica-moldova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19