Select your Top Menu from wp menus

Rusia îşi şterge picioarele de Republica Moldova. Avionul militar rusesc nu a evacuat nici un elicopter din transnistria.

Avionul militar rusesc care, la începutul săptămânii, a aterizat la Tiraspol, nu a evacuat armament din regiunea transnistreană. Acesta doar a testat pista aerodromului şi echipamentele de navigare.
Potrivit Ria Novosti „ Nu a fost evacuată tehnică militară sau armament din regiune”, scrie 24hmd.

Avionul militar al Federaţiei Ruse, care urma să evacueze opt elicoptere militare din dotarea forţelor de pacificare, a părăsit joi dimineaţă Republica Moldova.

Anterior , în presa rusa a aparut o informaţie potrivit căreia între Moscova şi Tiraspol există un pact secret. Astfel, Tiraspolul nu va împiedica evacuarea armamentului din regiune cu condiţia ca în schimbul unui elicopter vechi retras să fie aduse alte două noi.

Zilele trecute Oazu Nantoi, specialist în chestiunea transnistreană declara că evacuarea a celor opt elicoptere din regiune este mult mai logic, rapid si ieftin să se facă pe calea ferată. Fără a investi bani în reparaţia pistei şi restabilirea întregii infrastructuri”, spune expertul citat de Adevărul.
În opinia lui Nantoi, în realitate, aerodromul militar de la Tiraspol este reparat nu pentru o singură decolare”, afirmă expertul.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/rusia-isi-sterge-picioarele-de-republica-moldova-avionul-militar-rusesc-nu-a-evacuat-nici-un-elicopter-din-transnistria/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19