Select your Top Menu from wp menus

Rusia declară despre semne de întrebare în alegeri după excluderea lui Usatâi

Externele de la Moscova eu emis un comunicat în care declară îngrijorate de organizarea procesului alegerilor din 30 noiembrie. Într-un text al diplomaţiei de la Kremlin se spune că scoaterea partidului Patria ar ridica semne de întrebare asupra organizării democratice a alegerilor parlamentare.
Ieri şi analistul politic Igor Boţan în cadrul unei emisiuni de la TV7 a lansat ideea că excluderea formaţiunii conduse de Renato Usatâi ar oferi Rusiei prilejul de a nu recunoaşte alegerile din Republica Moldova.
Curtea de Apel a decis excluderea formaţiunii Patria din cursa electorală, hotărârea poate fi atacată la Curtea Supremă de Justiţie. Apelul la CSJ va fi depus astăzi afirmă reprezentanţii Patria şi tot astăzi va fi examinat.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/rusia-declara-despre-semne-de-intrebare-in-alegeri-dupa-excluderea-lui-usatai/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19