Select your Top Menu from wp menus

Rusia a refuzat 18 tone de cireşe moldoveneşti

Serviciul Federal de Supraveghere Veterinară şi Fitosanitară a Rusiei (Rosselhoznadzor) a interzis importul din Republica Moldova a unui lot de peste 18 tone de cireşe proaspete.

Serviciul de presă a „Rosselhoznadzor”-ului pe regiunea Breansk şi Smolensk a comunicat că marfa urma să ajungă din Moldova la SRL „Megafrukt” din or. Briansk şi a fost interzisă spre a fi importată la punctul de trecere a transportului auto „Novîe Iurkovici”, întrucît certificatul fitosanitar prezentat la control s-a dovedit a fi fals.

Persoana care a perfectat certificatul numit nu a fost inclusă în lista persoanelor autorizate ale Serviciului de Stat de Carantină Fitosanitară al Moldovei pentru înregistrarea documentelor de însoţire a produselor exportate în Rusia. Marfa a fost returnată exportatorului.
Sursa: noi.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/rusia-a-refuzat-18-tone-de-cirese-moldovenesti/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19