Select your Top Menu from wp menus

Rusia a limitat din nou importul cărnii din Moldova

Serviciul Federal pentru Control Veterinar şi Fitosanitar al Federaţiei Ruse („Rosselhoznadzor”) a introdus restricţii temporare la importul de carne pentru încă o întreprindere din Moldova. De data aceasta este vorba despre SA „IDT din Bardar”.
Surse din cadrul „Rosselhoznadzor” au comunicat pentru NOI.md că interdicţia va fi introdusă de pe 22 iunie 2012 în legătură cu depistarea unor substanţe nocive în carnea de vită livrată în Rusia de SA „IDT din Bardar”. În cazul în care producţia acestei întreprinderi va fi livrată în Rusia pînă pe 22 iunie, decizia de acceptare a mărfii va fi luată de specialiştii ruşi în regim obişnuit, iar ulterior carnea va fi supusă controlului de laborator.

De menţionat că, de pe 20 ianuarie 2012, „Rosselhoznadzor” a introdus „regimul de control aspru de laborator” în privinţa cărnii de bovină, ovină şi celei de cal produsă de „IDT din Bardar”. Totodată, de pe 14 martie curent au fost introduse restricţii temporare la importul de carne de bovină şi ovină produsă de întreprinderea moldovenească „Tehnostel Car” SRL. În prezent, şase companii din Moldova pot exporta carne şi produse din carne pe piaţa rusă: „IDT din Bardar”, „Mistor Bras”, „Antadro”, „Lemos Carne”, „Navelina” şi „Tehnostel Car”.
Sursa: noi.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/rusia-a-limitat-din-nou-importul-carnii-din-moldova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19