Select your Top Menu from wp menus

Rusia a INVADAT Ucraina. Poroşenco convocă şedinţa Consiliului de Securitate al ţării

Preşedintele ucrainean, Petro Poroşenco a anulat vizita sa în Turica în legătură cu tensionarea situaţiei în regiunea Doneţk şi a anunţat convocarea de urgenţă a Consiliului Naţional de Securitate şi Apărare. Într-un comunicat difuzat de preşedenţia de la Kiev se menţioneată că Rusia a introdus trupe în Ucraina. Poroşenco va iniţia şi convocarea şedinţei Consiliului de Securitate al ONU, iar Ucraina va face un apel pentru convocarea extraordinară a Consiliului UE.
Ambasadorul american în Ucraina Geoffrey Pyatt a acuzat joi Rusia că este „implicată în mod direct” în confruntările armate dintre rebelii proruşi şi forţele guvernamentale în estul ţării.
Președintele francez François Hollande a subliniat joi, la Paris, că o eventuală prezență a militarilor ruși în estul Ucrainei ar fi ‘intolerabilă și inacceptabilă’, transmite AFP.

sursa: National.MD


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/rusia-a-invadat-ucraina-porosenco-convoca-sedinta-consiliului-de-securitate-al-tarii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19