Select your Top Menu from wp menus

Runda examenelor suplimentare de bacalaureat a început cu româna, pentru alolingvi

Astazi a demarat sesiunea suplimentară de bacalaureat 2013. In fiecare zi din aceasta saptamana pana la data de 19 iulie inclusiv  vor avea loc examene pentru candidatii care din motive obiective nu s-a prezentat la  sesiunea de baza sau  au picat vreun examen.

Alolingvii au deshis sesiunea cu examenul la limba si literatura romana, care a fost programata pentru astazi, dupa cum arata  o informatie plasata pe pagina web a Ministerului Educariei. Aceeasi sursa informeaza ca la dispozitia a cca 8360 de candidati care s-au inscris la sesiune au fost puse 22 de centre de bacalaureat. Majoritatea din acestea – in liceele din municipiul Chisinau. La unul din aceste centre, amplasat in incinta liceului „P.Movilă”,vor sustine examenele si candidatii din raioanele Orhei, Rezina, Criuleni, iar in centrul liceului  „B.P.Haşdeu” ” – candidatii de la Telenesti, Soldanesti, Ungheni si alte raioane.

Examenele din sesiunea suplimentara  incep la ora 10 pentru a le oferi candidatilor domiciliati la distanta  timp ca sa ajunga la centrele de bacalaureat. Aici, ca si in sesiunea de baza vor fi  suipravegheati de camere video.

Amintim ca examenele din sesiunea de baza au fost promovate  de aproape  58% din candidati, la care s-au adaugat doar inca 2% dupa reevaluarea lucrarilor contestate.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/runda-examenelor-suplimentare-de-bacalaureat-a-inceput-cu-romana-pentru-alolingvi/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19