Select your Top Menu from wp menus

Rudele au înmormântat-o pe Cristina. Cumnatul, care i-a dat foc, a lipsit.

Astazi a fost petrecuta pe ultimul sau drum Cristina, fata care a murit de la arsurile provocate de propriul cumnat.  Mama fetei a venit la Orhei din Israel, unde muncea, insa si-a gasit copilul in coma. Tinara, in varsta de 20 de ani  era studenta la Academia de Studii Economice si cativa colegi au venit astazi la inmormantare.

La inmormantare, familia si vecinii si-au amintit printre lacrimi de tragedia produsa acum o saptamana. Ei spun ca fata a incercat sa o apere pe sora sa si pe fiica acesteia, in varsta de 5 ani, de cumnatul sau care era in stare de ebrietate. Barbatul le-a stropit pe toate trei cu benzina si cauta bricheta ca sa le dea foc. Ele au reusit sa fuga din casa, insa Cristina s-a intors pentru ca-si uitase telefonul mobil. Atunci cumnatul sau a aprins bricheta pe care intre timp o gasise.

Tatal fetei, care locuieste in apropiere, auzind tipete, a alergat sa-si salveze fiica.

Cu arsuri pe 80 la suta din suprafata corpului, Cristina a fost dusa la spital. Dupa o zi de chinuri groaznice, ea a intrat in coma, iar zeci de oameni au donat sange, in speranta ca va mai putea fi salvata. Fata s-a stins insa peste o saptamana in sectia reanimare a spitalului din Orhei.

Dupa cele savarsite , cumnatul fetei  a disparut de acasa, din cartierul Nistreana  al orasului, si este dat in cautare de politie. In legatura cu acest caz a fost deschis un dosar penal.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/rudele-au-inmormantat-o-pe-cristina-cumnatul-care-i-a-dat-foc-a-lipsit/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19