Select your Top Menu from wp menus

Romantica extremala: un roman a trecut inot Prutul pentru o moldoveanca

Un tânăr din România, de 28 ani, a fost reținut de grănicierii moldoveni în timp ce traversa ilegal Prutul pentru a se întâlni cu o fată din Republica Moldova.

Grănicerii de la Pichetul „Frăsineşti” l-au descoperit pe tânăr, în timpul executării misiunii de supraveghere şi control a frontierei de stat. Jan Iulian B., a declarat că a trecut înot râul Prut pentru a se întâlni cu o tânără. La fel, românul a mărturisit că a evitat punctul de trecere pentru a câștiga timp şi a ajunge cât mai repede la prietena sa, evitând formalitățile de traversare a frontierei.

Serviciul Grăniceri a concretizat că  românul a fost reținut în preajma localității Grozești, raionul Nisporeni.

Persoana reținută a fost preluată de către colaboratorii Comisariatului de Poliție a raionului Nisporeni pentru continuarea cercetărilor și aplicarea sancțiunilor prevăzute de legislația națională.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/romantica-extremala-un-roman-a-trecut-inot-prutul-pentru-o-moldoveanca/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19