Select your Top Menu from wp menus

Românii au intrat în Guiness World Records cu o scrisoare de dragoste

Bucureştenii au reuşit vineri seară să mai doboare un record, reuşind să intre, cu 1.468 de semnături validate, în Cartea Recordurilor (Guinness World Records) cu cea mai lungă scrisoare de dragoste.

„Numărătoarea s-a terminat destul de târziu în noapte, la Godot Cafe, unde reprezentanţii Guinness Book s-au retras şi au validat recordul. 1.468 de semnături au fost validate. (…) Pe facebook încă mai curg mesaje”, a declarat pentru AGERPRES Lidia Feher, cea care s-a ocupat realizarea recordului.

Cea mai lungă scrisoare de dragoste scrisă la Bucureşti are dimensiunile de doi metri pe patru metri şi jumătate.

„Scrisoarea nu a putut fi scrisă pe o simplă hârtie. Reprezentanta Guinness Book ne-a cerut să ne încadrăm ca doborâre a unui record la cea mai lungă scrisoare (…). Este o felicitare care are trei pagini, înaltă de doi metri şi lungă de 4,5 metri. Sunt trei bucăţi a câte un metru şi jumătate fiecare”, a spus Lidia Feher.

Organizatoarea evenimentului a dorit să le mulţumească tuturor celor care au participat la doborârea recordului, spunând că românii au arătat prin prezenţa lor la Dragobete că preferă sărbătorile româneşti în locul celor „importate”.

„Există foarte multe lucruri care ne reprezintă, frumoase, cum este Dragobetele, frumoase cum sunt costumele noastre populare, veselia românului, muzica românească. Pe Lipscani am avut şi o piesă în prima audiţie, ‘Dragostea este toată ca o ciocolată, dulce sau amară câteodată’, cântată de Hara. Noi avem lucruri frumoase, nu avem nevoie să împrumutăm de la alţii”, a apreciat organizatoarea evenimentului.

Vechiul record al unei astfel de scrisori a fost înregistrat în 2011, la New York, 1.075 de oameni manifestându-şi afecţiunea faţă de o marcă celebră de whisky.

Sursa: Agerpres


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/romanii-au-intrat-in-guiness-world-records-cu-cea-mai-lunga-scrisoare-de-dragoste/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19