Select your Top Menu from wp menus

România oferă 360 de locuri în tabere de odihnă pentru elevi din R. Moldova

Guvernul României a oferit, în prima etapă, 360 de locuri în tabere de odihnă pentru elevi şi tineri din Republica Moldova. Despre aceasta a anunţat, astăzi, Marius Lazurcă, Ambasadorul României la Chişinău, în timpul unei întrevederi cu Tatiana Potîng, viceministru al Educaţiei din R. Moldova, transmite MOLDPRES.

Toate cheltuielile legate de cazare, masă, transport vor fi asigurare de către partea română.

Tatiana Potîng a comunicat că Ministerul Educaţiei va asigura 100 de bilete în tabere de odihnă din R. Moldova pentru elevi din România.

Biletele de odihnă sînt acordate în baza Protocolului de colaborare între Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului din România şi Ministerul Educaţiei al Republicii Moldova, notează MOLDPRES.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/romania-ofera-360-de-locuri-in-tabere-de-odihna-pentru-elevi-si-tineri-din-r-moldova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19