Select your Top Menu from wp menus

România a transferat Moldovei ultima tranșă din împrumutul de 150 de milioane de euro

Autoritățile de la București au transferat Republicii Moldova 40 de milioane de euro. Este ultima tranșă din împrumutul de 150 de milioane de euro, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Finanțelor, asistența financiară rambursabilă este utilizată pentru finanțarea programelor de cheltuieli prevăzute în Legea bugetului de stat pentru anul 2017.

Banii sunt acordați pe un termen de 5 ani, cu o dobândă de 1,5% anual. Primele două tranșe din acest împrumut, de 60 de milioane de euro și de 50 de milioane de euro, au fost transferate în august 2016 și în februarie 2017.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/romania-a-transferat-moldovei-ultima-transa-din-imprumutul-de-150-de-milioane-de-euro/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19