Select your Top Menu from wp menus

România a debursat tranșa a doua din împrumutul de 150 mln de euro pentru R. Moldova

Pe 27 februarie 2017, în baza Acordului privind asistenţa financiară rambursabilă între Republica Moldova şi România, ratificat de Parlamentul R. Moldova la 29 octombrie 2015 şi declarat efectiv la 16 mai 2016, Ministerul Finanţelor Publice al României a efectuat eliberarea transei a doua din cadrul Acordului, în valoare de 50 mln Euro, echivalent a 1 063.0 mln lei moldoveneşti, a anunțat astăzi Ministerul Finanțelor de la Chișinău, comunică MOLDPRES.

Mijloacele respective au fost înscrise în contul valutar al Ministerului Finanţelor al Republicii Moldova deschis în Banca Naţională a Moldovei.

Asistenţa financiară rambursabilă va fi utilizată pentru finanţarea programelor de cheltuieli prevăzute în Legea Bugetului de Stat pentru anul 2017.

În data de 24 august 2016 a fost acordată prima tranșă a împrumutului prevăzut în Acord, în suma de 60 de milioane de euro.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/romania-a-debursat-transa-a-doua-din-imprumutul-de-150-mln-de-euro-pentru-r-moldova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19