Select your Top Menu from wp menus

Roman Lungu, zbor frânt la 16 ani…

Miercuri, 9 mai, Roman Lungu  va fi petrecut pe ultimul sau drum.

 

Roman  nu avea probleme de sanatate. Cel putin, asa spun colegii de clasa ai baiatului care a murit tragic la sfarsitul saptamanii trecute.  Acelasi lucru il afirma directorul adjunct al liceului Onisifor Ghibu, profesoara de istorie,Varvara Chiperi.

Liceenii si profesoara spun   ca Roman invata destul de bine si ca isi dorea sa faca cariera in sport. Acestia sunt vizibil marcati de nenorocirea care s-a intamplat si dau vina pe organizatorii meciului de fotbal, de duminica trecuta.

In banca din clasa in care invata, acum  nu mai sta nimeni. Atat aici, cat si in holul de la intrarea in liceu, langa fotografia lui Roman,  in amintirea lui,  au fost aprinse lumanari.

Cine e vinovat de moartea lui Roman Lungu? Faza declinării raspunderii…

La scoala sportiva din Orhei, de asemenea,  ard lumanari si domneste o atmosfera apasatoare. Directorul institutiei,  Vera Cerednicenco,  sustine ca Roman juca fotbal deja de aproape 6 ani si ca era perfect sanatos. Aceasta a  afirmat ca la partida, organizata de Federatia Moldoveneasca de Fotbal ,  a fost prezent medicul echipei din  Orhei care i-a facut lui Roman respiratie artificiala, dar fara nici un rezultat.

Tânărul fotbalist – victimă a căldurii si iresponsabilităţii organizatorilor. Opinii

Oficiali de la  Federatia Moldoveneasca de Fotbal, care au cercetat tragicul caz, deplasandu-se luni la  Orhei, au declarat ca Roman Lungu ar fi putut avea probleme de sanatate si ca certificatul medical al  baiatului nu este  credibil.

 

Roman a murit in sectia de reanimare a spitalului din Orhei, dupa ce s-a prabusit fara cunostinta,  in timpul meciului dintre scolile sportive din Orhei si Ungheni, organizat  in amiaza zilei de duminica, 6 mai.

 

Cititi, de asemenea:  Un incident nefericit sau neglijenţă criminală?

Un material audio, realizat la liceul Onisifor Ghibu si scoala sportiva va fi difuzat la Radio Orhei in dupa amiaza zilei de miercuri, 9 mai. 

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/roman-lungu-zbor-frant-la-16-ani-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19