Select your Top Menu from wp menus

Roman Abramovici, reţinut de FBI? Purtătorul de cuvînt neagă informaţia, FBI refuză să comenteze

Patronul echipei Chelsea, magnatul rus Roman Abramovici, a fost arestat de Biroul Federal de Investigaţii din Statele Unite (FBI), conform contului de twitter al agenţiei Russia Today şi postului de televiziune american Channel 4.

Purtătorul de cuvînt al magnatului rus Roman Abramovici, John Mann, a dat o declaraţie pentru BBC în care a negat zvonurile conform cărora patronul echipei Chelsea ar fi fost arestat de FBI. Biroul din New York al FBI a refuzat să comenteze în vreun fel informaţia.

După apariţia zvonurilor privind arestarea lui Abramovici, acţiunile companiei sale petroliere sînt în cădere liberă, scrie cotidianul englez Telegraph. Conform revistei Forbes, Roman Abramovici are o avere estimată la 10.2 miliarde de dolari, fiind al 107-lea cel mai bogat om din lume. Rusul este implicat în fotbal din 2003, atunci cînd a devenit patronul clubului Chelsea.

Surse neoficiale spun că rusul în vîrstă de 46 de ani este anchetat în moartea lui Boris Berezovsky, omul de afaceri rus găsit mort în casa din Ascot, Anglia. Boris Berezovsky şi-a clădit imperiul financiar după ce a căzut Uniunea Sovietică, la începutul anilor ’90. Contestatar al lui Vladimir Putin, Berezovsky a supravieţuit la numeroase tentative de asasinat, inclusiv una cu bombă, care i-a decapitat şoferul. În 2003, rusul a primit azil politic în Regatul Unit. În 2008, l-a acuzat pe Roman Abramovici că l-ar fi „ameninţat şi intimidat ca să-i vînd acţiuni importante sub preţul pieţei”. Anul trecut, Berezovsky a pierdut un proces pe care l-a avut cu Abramovici, fostul său partener de afaceri, în care a cerut daune de 3 miliarde de lire.

sursa: gsp.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/roman-abramovici-retinut-de-fbi-purtatorul-de-cuvint-neaga-informatia-fbi-refuza-sa-comenteze/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19