Select your Top Menu from wp menus

Roman a murit in Italia cazand de pe terasa unde dormea pentru ca era cald

Un roman adormise pe acoperisul unei cladiri din Italia pentru ca in interiorul casei era prea cald, dar, in timpul noptii, in somn, a cazut de pe imobil si a murit, relateaza site-ul de stiri Gelocal.it.

Romanul Ionica M., in varsta de 28 de ani, nu a suportat caldura din apartamentul situat in localitatea Spoltore (Pescara). El a decis sa doarma pe terasa cladirii in cursul noptii, pentru ca afara era mai racoare.

Insa, in somn, romanul s-a miscat si a cazut de pe acoperisul cladirii, murind pe loc.

Autoritatile au fost alertate de colegii de apartament ai romanului. Cei doi colacatari, tot romani, le-au spus carabinierilor ca, in jurul orei 23.00, sambata seara, Ionica M. le-a spus ca merge sa doarma pe terasa, pentru ca era prea cald. Insa, in cursul noptii, romanul a cazut de la inaltimea de circa sapte metri, pe beton, si a murit.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/roman-a-murit-in-italia-cazand-de-pe-terasa-unde-dormea-pentru-ca-era-prea-cald/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19