Select your Top Menu from wp menus

Ritual ciudat la stadionul din Orhei, după ce Fola Esch a eliminat Milsami din Europa League VIDEO

Imagini ale unui ritual ciudat au fost filmate după încheierea meciului retur din Europa League, jucat la Orhei de Milsami şi Fola Esch din Luxemburg. Cele două echipe au marcat câte un gol, dar egalitatea de pe terenul propriu  nu a salvat FC Milsami care, mai înainte, a pierdut în fata luxemurghezilor cu 1 la 2.

Scorul general al meciurilor tur-retur  fiind 2 la 3,  Milsami a fost eliminată din competiție, iar învingătoarea Fola Eshi şi-a exteriorizat bucuria drect pe terenul de fotbal, prin strigăte şi salturi aparent coregrafice.

În interviurile pe care le-au acordat după meciul din 6 iulie, reprezentanţii echipei din Luxemburg au menţionat că, spre deosebire de Milsami, nu sunt un club profesionist, deoarece printre jucători sunt studenți , profesori şi alte persoane care ziua sunt ocupate cu activități de bază, iar seara vin la antrenamente, ca amatori.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ritual-ciudat-la-stadionul-din-orhei-dupa-ce-fola-esch-a-eliminat-milsami-din-europa-league-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19